Är du redo? Nu stoppar vi tiden! 

Rolig upplevelse


Hos mig är en familjefotografering också en familjeupplevelse. Jag guidar er på ett lekfullt äventyr men skratt och tokigheter. Jag vill fånga det som känns unikt för er som familj, er kärlek och energi. Ni ska känna er bekväma och lugna, jag finns där som stöd.

Ni bestämmer


Vi pratar ihop oss innan kring vad ni har för önskemål. Kanske vill ni fotas i er egen trädgård eller på en plats som känns betydelsefull för er. Ta med mig! Jag vill att miljön i bilderna ska spegla er på de vackraste sätt. Jag har även platser som jag älskar och kommer gärna med förslag om ni vill det.

Stanna tiden


Vi stoppar tiden genom att föreviga er som familj. Ni kommer aldrig ångra en fotografering, tvärtom, ni kommer ha något fint att minnas tillbaka på. Att fånga de där magiska ögonblicken känns viktigt nu men tänk hur viktiga de kommer vara om många år. Då kanske de inte bara är viktiga för dig, utan även för andra du håller kär.

Här är jag!


Mitt namn är Madelene, jag brinner för att skapa minnen för livet! Speciellt med äkta känslor och kärlek. Jag är en glad, chokladätande kvinna med två egna icke-stilla-sittande-barn som jag älskar att kolla Disneyfilmer med. Okej, döm mig inte, men bölar typ till varje film.


Jag tycker om det äkta, kärleksfulla och att träffa nya människor, även om jag ar svårt att hålla koll på ansikten och namn. Kan bli lite jobbigt ibland men har accepterat min hjärna. Siffror fastnar mer i mitt minne, tråkigt nog!

Hur går det till?

1. Fyll i bokningsformulär


Skicka en förfrågan genom att fylla i formuläret längre ned på denna sida. Därefter kontaktar jag er och vi går igenom vilka platser ni vill fotas på och andra saker som hör fotograferingen till. Jag vill att varje fotografering ska kännas personlig. Jag tipsar även exempelvis om klädval som blir snyggt på bild och passar min bildstil, som ni förhoppningsvis gillar.

2. Dagen för fotografering


Vi har hörts några dagar innan, för exempelvis koll av väder. Vi träffas på utvald plats. Jag guidar er på ett lekfullt äventyr med skratt och tokigheter. Ni kommer inte behöva stå i några stela poser, om det inte är så att ni vill det. Jag gillar det naturliga och levande. 

3. Leverans av bilder


När vi fotat klart och sagt hej då kommer jag göra urval och redigera bilderna i min bildstil. Därefter kommer ni (inom ca tre veckor) bli inbjudna till mitt privata webbgalleri. Där väljer ni ut vilka bilder ni vill ha, se paketpriserna längre ned.

"Madde är en grymt proffsig fotograf! Hon har en skicklighet att fånga de rätta ögonblicken och lyckas verkligen med att få bilderna att se levande och magiska ut ❤"

Evelina. L

Vanliga frågor

Vad räknas som familj?

Det vore väl härligt att få med så många som möjligt! Passa på att bjuda in kusinerna eller mor- och farföräldrarna också! Det kostar inget extra. Det går också bra att bara fota barnet/barnen, ni väljer!

Vad ska vi ha på oss?

Jag vet, det känns superjobbigt att välja kläder som känns tidlösa och som kanske ska hålla länge på en vägg i ert hem. Jag bollar gärna med er men för att ge tips, tänk kläder i naturliga färger som passar ihop. Inga skrikiga tryck och starka färger. Hela familjen behöver inte klä er i samma men färgerna ska passa ihop och inte skära sig. Det är inte kläderna som ska få fokus, det är ni och den härliga känslan ni har i er familj.

Vart ska vi vara?

Jag fotograferar främst runt Falköping, där jag känner till olika fotoplatser. Men jag kan också ta mig till er om ni har ett mysigt ställe där ni vill föreviga er tillsammans. Vi barnfotograferingar kan vi även hålla till i min studio i Falköping men den har inte kapacitet för större sällskap.

Vad händer vid dåligt väder?

Strålande sol mitt på dagen är dåligt fotoväder för mig. Om man inte befinner sig i en tätare skog, då kanske det skulle gå att lösa. För att kunna skapa rätt ljus och min känsla i bilderna är jag noggrann med vilket väder jag fotar i. Men vi har alltid en dialog några dagar innan, skulle det regna bokar vi en annan dag som passar båda.

Priser barn- & familjefotografering


Ja, vad kostar kalaset? I alla prispaket ingår 30-60 minuters fotografering på 1 utvald plats/miljö. Prispaketet väljs efter fotograferingen när ni får se bilderna.

lilla 3000 kr


I detta paket ingår 5 högupplösta bilder samt mindre för webb, i min bildstil. De valda bilderna går också få i svartvitt.

mellan 4000 kr


I detta paket ingår 10 högupplösta bilder samt mindre för webb, i min bildstil. De valda bilderna går också få i svartvitt.

stora 6000 kr


I detta paket ingår alla högupplösta bilder samt mindre för webb, i min bildstil. ( Cirka 50-100 st beroende på konstellationer, ombyten mm). De valda bilderna går också få några valfria i svartvitt.

Bra att veta


Vid val av färre än 5 bilder tillkommer en fotograferingsavgift om 1 495 kr. Vill man köpa till fler bilder går det toppen, kostar 250 kr/st.

Bokningsförfråga


Detta är inget bindande utan endast en förfrågan.