Jag älskar kärlek


Snart är det er stora dag och ni ska äntligen få säga ja till varandra. Först planering och förberedelser inför den mest storslagna festen för era nära och kära som tillsammans vill fira er kärlek.

Oavsett hur stort eller smått ert bröllop är, så är det lika mycket kärlek. Att gifta sig är en stor fest och jag vill gärna vara med! För med mig blir det roligt, inte stelt! Jag lovar! Har många knep och kan få många att skratta, ni kommer förmodligen glömma att jag har kameran med mig. Jag är där för att fånga era ljuvliga ögonblick, skratten och tårarna. Om ni vill ha minnen att kolla tillbaka på som visar alla ljuvliga, knäppa, festliga och känslosamma ögonblick från dagen och hur ni och era gäster faktiskt kände, då har ni kommit rätt.

Låt mig få bevara er dag för resten av livet ❤


"Wow Madde, Wow!!! ❤❤❤ Magiska bilder! Du är riktigt, riktigt duktig! Fortsätt med allt du tar dig till, du är en förebild! Det är en häftig resa du gör med riktigt coola resultat! Tack för alla underbara bilder! ❤"

Mikael. I

Det är jag som är Madelene!


En chokladälskande, levnadsglad fotograf med många järn i elden och gör lite av varje, med fotograferandet och kreativiteten som grund. Utgångspunkt Falköping, men reser gärna för att dokumentera förälskande par med kärlek, bus och glädje.


Älskar att upptäcka nya platser, träffa nya människor och vara närvarande i stunden, och det är precis det jag får göra när jag fotar kärlek.

Varför välja mig?


Jag är inte bara någon som får många att skratta utan jag vill även vara er trygga punkt. Att vara fotograf på ett bröllop är så mycket mer än att bara hålla i en kamera.

Jag är gärna med i er planering. Min familj har i flera år drivit en verksamhet för bröllop där jag sköter all kundkontakt och projektleder företaget. Jag har mött många brudpar genom åren, då de hyr ut sin lada för bröllop, men också för att jag varit fotograf på flera av dem. Älskar allt som har med bröllopsplanering att göra, jag kommer gärna med idéer om ni funderar över något!

Om ni väljer mig som fotograf ingår alltid ett fysiskt bröllopsmöte som brukar äga rum 2-3 månader innan ert bröllop, då har ni även kommit igång med planeringen lite mer. Men ni får självklart även välja själva när det passar er bäst.


Jag är inte bara en fotograf. Vad behöver ni? Ett förslag på körschema? Jajamen, det kan jag fixa! Lugna nerverna? Inga problem! Behöver du eller någon kär torka tårar? Jag har servetter! Regnar det? Inga problem, jag har fotovänliga paraplyn! Törstig? Jag har alltid med vattenflaskor!


Jag är så mycket mer än en fotograf! Jag är uppmärksam på att fånga de små ögonblicken, ni ska ha fullt upp att njuta.

Låt oss ha det roligt & avslappnat


Jag är allergisk mot tillgjorda och uppställda foton, låt oss tillsammans skapa något som känns mer verkligt. Inga stela poseringar. Var er själva. Gapskrattandes, kramandes, busandes och i stunden.


Jag kommer aldrig be er kolla in i kameran. Kanske kommer jag be din partner viska något i ditt öra, be er kramas så mysigt ni kan, pussas med tänderna (ja det blir faktiskt snyggast på bild), eller be din partner kliva upp på din rygg och hoppa iväg med dig (haha, ni väljer själva vad som är bekvämt för er, men om ni vill, KÖR!)


Det är när ni får ha kul som det blir mer naturligt och avslappnat, det är då magin skapas i bilderna. Jag har sett det mesta och skäms inte för något! Vill ni spela musik under porträtt? Jag tar med högtalare!


Att vara fotograf handlar inte bara om att ta med sin kamera och fota. Det handlar om att bygga relationer. Att få människor att vara sig själva och kunna slappna av. Fånga de små ögonblicken och stora känslorna. Jag tar gärna era önskemål på galna idéer ni vill fånga på er dag! Låt oss planera tillsammans för att skapa de bästa förutsättningarna, det kommer bli så kul!

Vackra golden hour


Jag älskar timmen innan solen går ner. Solen, ljuset och kärlek som blir till magi

"Vi har kollat igenom bilderna flera gånger och vi vill bara återigen säga.. WOW WOW WOW!! ❤ ❤ Magi! Bilderna är över förväntan och vi har fått så mycket mer än vad vi trodde från början. Vi är så nöjda med att du kunde vara hos oss en hel dag! Att kunna se tillbaka på alla fina stunder under dagen, har i efterhand varit guld värt!"

Mikael & Desirée

Parfotografering ingår


Värde 6 000 kr

En mysig provfotografering ingår i samband med vårt fysiska bröllopsmöte där ni får alla utvalda bilder. Den hjälper er även att känna på hur jag jobbar för att ni inte ska vara lika nervösa på er stora dag. Sen är det ett plus att jag får se lite kärlek i förväg. Dessa bilder har många par använt sig av på bröllopet i olika former. Brukar ofta ske 2-3 månader innan bröllopet, men ni väljer själva när fotograferingen äger rum och hur ni väljer att använda bilderna. Vill ni boka ett år innan så fixar vi det, då kan ni använda bilderna till inbjudningskorten! Det är ett perfekt tillfälle att även passa på att reka fotoplatser.

Vanliga frågor

Vart fotar du?


Jag utgår från Falköping och Skaraborg, men reser gärna! I alla mina paket igår resor inom 7 mils radie från Falköping. Vid längre resor tillkommer en milersättning.

När behöver vi boka?


Jag har endast ett begränsat antal bröllop varje år. De tider som finns lediga är det först till kvarn som gäller. Det första steget mot en bokning är att skicka en bokningsförfrågan i formuläret längst ned på denna sida.

hur bokar vi?


Om datumet ni är intresserade av att boka mig är ledigt, kommer jag vilja lära känna er bättre. Så lägg gärna lite tid till att beskriva er och er blivande bröllopsdag i ett mail till mig. Jag bokar gärna ett telefon- eller videomöte med er och ser hur vi klickar!

VAd händer när vi bokat?


Om allt känns bra för er och om jag finns tillgänglig för ert datum skickar jag ett avtal till er. När avtalet är signerat har ni en bokning hos mig! Tjohooo!

HUr får vi bilderna?


Jag levererar alltid bilderna i ett digitalt galleri inom ca 3 veckor. Där kan ni i lugn och ro kika igenom och ladda ner dem. En tjuvkik på ca 5-10 bilder kommer jag skicka senast ett par dagar efter bröllopet, oftast dagen efter eller samma kväll beroende på hur länge jag fotar er! Jag vet hur nyfiken jag själv är så brukar vara snabb!

Om du skulle bli sjuk?


Mitt kontaktnät av andra erfarna fotografer är stort och jag hjälper givetvis till att hitta en likvärdig ersättare om jag inte skulle kunna fullfölja mitt uppdrag. Det har aldrig hänt att jag ställt in, jag tar mina bokningar och bröllop på största allvar.

"Tack! ❤ Vi kände oss hela tiden bekväma med dig som fotograf! DU gör ett grymt jobb! Tack för att du valde att vara där för oss på vår stora dag! ❤”"

Mikael & Desirée

Vad ingår i mina bröllopspaket?

Bröllopsmöte


I alla bröllopspaket ingår (minst) ett planerings/bröllopsmöte där vi träffas och går igenom alla era tankar och önskemål. Vi lär känna varandra lite mer och ni ska känna er trygg med mig.

Parfotografering


I samband med bröllopsmötet passar vi även på att ha en parfotografering. Jag har skrivit om det i lite mer detalj längre upp.

Mitt stöd


För mig är det stort att få bli utvald som fotograf att få hänga med och dela er kärleksdag. Jag kommer finnas som ett bollplank och som ert fulla stöd innan, under och självklart även efter. Svara på frågor och kanske vara smakråd, jag älskar det!

Fotograferingen


De valda timmar i alla de bröllopspaket jag erbjuder ingår de timmarna jag är med och förevigar er dag. Inget konstigt alls! Jag kommer fotografera för fullt, skratta och förmodligen också gråta. Är bara magi!

Redigering


För att det jag förevigat ska lysa lite extra kommer jag lägga ned mycket tid på att redigera era bilder. Det är i redigeringsprocessen jag sätter min prägel på bilderna som fotograf. Jag brukar välja ut några i svartvitt och majoriteten i färg. Jag väljer det som passar allra bäst för att framhäva det vackra helt enkelt.

Privat webbgalleri


I varje paket igår ca 50-100 bilder per fotograferad timme, beroende på konstellationer och vad som händer såklart! Men brukar landa på 600-800 bilder vid de stora paketen. Många bilder blir det! Ni kommer garanterat få mycket att gå igenom, vilket brukar vara roligt och inte lämna någon oberörd. Alla bilder kommer kunna laddas ner enkelt och smidigt från webbgalleriet som både högupplösta (för exempelvis förstoringar som tavlor) och lågupplösta (för exempelvis sociala medier). Ni kan även dela med er av bilderna till nära och kära direkt från galleriet!

Priser bröllopspaket 2024

Vad kostar det?


Ja, den kanske mest frågade frågan av alla! Vad kostar kalaset? Alla bröllop är unika, vilket gör att jag anpassat mina olika paket så det ska passa de flesta. Ni bestämmer hur många timmar ni vill få dokumenterat av er bröllopsdag och vad som passar er bäst. 

2 timmar

Porträttfotografering


I detta paket fotograferar jag i 2 sammanhängande timmar. Porträttfotografering och timmarna kan läggas före eller efter vigseln.


12 000 kr

4 timmar

Vigsel, porträtt & mingel


I detta paket fotograferar jag i 4 sammanhängande timmar. Beroende på hur er bröllopsdag ser ut passar detta paket för vigsel och porträtt.


16 000 kr

6 timmar

Halvdag


I detta paket fotograferar jag i 6 sammanhängande timmar. Beroende på hur er bröllopsdag ser ut passar detta paket förberedelser, vigsel, porträttfotografering, brudskål, mingel och början av middagen.


20 000 kr

från 8 timmar

Heldag/flerdag


I detta paket fotograferar jag från 8 sammanhängande timmar till kanske en hel bröllopsweekend. Paketet passar för dig som vill få med allt från er bröllopsdag. Förberedelser, vigsel, porträttfotografering, mingel, middag, brudvals och golden hour-fotografering. Kanske vill ni dokumentera firandet en hel helg?

Fyll i era önskemål i formuläret längre ned.


Från 25 000 kr

Bokningsförfråga


Känns vi som en match? Skicka en förfrågan nedan, för jag vill självklart veta mer om er! Detta är inget bindande utan endast en förfrågan.

Det är valfritt men alltid kul att veta om vi haft kontakt via Instagram.