Stor fotografering - liten människa


Att fota dop eller namngivning känns ärofyllt. Ett perfekt tillfälle att föreviga när alla är samlade. Kanske vill du slippa fota själv, men det kan också vara svårt att få med alla på bild. Flera generationer, släkt och vänner är samlade, klart ni ska passa på att föreviga dagen tillsammans. Jag hänger gärna på och skapar minnen för livet.

Hur går det till?

1. Fyll i bokningsförfråga


Skicka en förfrågan genom att fylla i formuläret längre ned på denna sida. Därefter kontaktar jag er, jag berättar om jag är tillgänglig det datum dopet ska äga rum. Är jag tillgänglig går vi igenom era förväntningar.

2. Dagen för fotografering


Jag anländer till kyrkan i god tid. Jag vill få en överblick hur den ser ut samt vart jag kan stå och röra mig. Brukar även hälsa på prästen och berätta att jag ska fotografera. Under dopets gång fotograferar jag själva dopet, gästerna, detaljer och det som händer i kyrkan. Efter dopet eller namngivningen tar vi bilderna i eller utanför kyrkan på en vacker plats.

3. tjuvtitt


Jag vet hur nyfiken man är på att få se alla bilder. Därför skickar jag dagen efter dopet en tjuvtitt på ca 5-10 bilder. Dessa bilder kan ni exempelvis dela på sociala medier.

4. leverans av bilder


När vi fotat klart och sagt hej då kommer jag göra urval och redigera bilderna i min bildstil. Därefter kommer ni (inom ca tre veckor) bli inbjudna till mitt privata webbgalleri. Där kan ni ladda ner alla bilder som ingår i paketet. Se detaljer längre ned på denna sida.

Pris dop- och namngivningsfotografering


I denna fotografering ingår ingår upp till 2 timmars fotografering och minst 100 bilder, högupplösta samt mindre för webb. Även några i svartvitt. Jag har backup på era bilder minst 1 år.


5000 kr

Bokningsförfråga


Detta är inget bindande utan en förfrågan på om jag är tillgänglig dagen för dopet.