Ja vem är jag?


Mitt namn är Madelene Lennartsson, jag är en glad kreatör och fotograf som gillar att göra lite allt möjligt. Älskar mixen av att få dokumentera bröllop, gravida, barn och familjer, samtidigt som jag lagar en hel del mat under namnet @cleanlifestyle.se på sociala medier. Jag arbetar även med marknadsföring och projektleder mina föräldrars verksamhet Nolgården i Ugglum där de hyr ut boende och lada för bröllop.


När jag inte jobbar med kameran, framför datorn eller i köket brukar jag busa med barnen, ta en promenad i skogen, dansa loss till bra musik eller bara ha så roligt jag kan med familj och vänner. Sen finns det sådant som jag helst skulle slippa, typ dammsuga, tvätta och rensa garderober, men det händer ibland (haha!)


Jag är uppvuxen på slätta utanför Falköping, Skaraborg och det är här jag fastnat, har aldrig känt mig dragen till att flytta någon annanstans, det är här jag alltid velat bo och känner mig som mest hemma.


Kan sörja att mina skills på att fotografera inte var närvarande när mina barn var små, jag började på riktigt 2020. Då var min äldsta 5, dessutom var det inte lika vanligt med nyföddfotografering eller att ta kort på sig själv som gravid. Det kan jag verkligen sakna att jag inte gjorde med mina godingar. Nu får jag göra det för andra och det känns väldigt meningsfullt, framförallt roligt!


Att möta och lära känna nya människor är bland det bästa jag vet! Kanske är det därför det är så roligt att fota människor och skapa relationer. Det är i mötet med andra människor vi växer, älskar det!

Hur jag jobbar


Fotografer arbetar på olika sätt och för mig är det viktigt att du känner dig trygg med mig. Jag kommer göra allt för att du ska känna dig trygg och avslappnad. Ofta fattar kunder inte hur snygga de blir på bild förrän de får se en tjuvkik i min kamera. Det ska kännas naturligt och jag kommer guida dig hela tiden men också låta dig släppa loss när du vill! Känner du för en fuldans? Kör! Jag är på vad som helst (haha), än har inga gränser nåtts och då har jag fotat en del (läs: naket!)


Det är när trygghet finns det kommer bli en hel del skratt och där vi hjälps åt att skapa massa fina minnen för framtiden.